Purtarea măștii este obligatorie!

Pentru a preveni răspândirea virusului Covid 19, vă rugăm purtați mască pe gură și nas, pe tot teritoriul Târgului Primăverii și respectați distanța socială de 1,5 m față de ceilalți.

Dezinfectant

Pentru sănătatea dumneavoastră și a celor din jur, vă rugăm să acordați maximă importanță igienei. Folosiți dezinfectant și spălați-vă cât mai des pe mâini.

Valabilitatea regulamentului

Toți cei care participă la târg și sunt pe teritoriul lui, prin participare acceptă și respectă regulile. Vă rog să le citiți cu atenție pentru a avea parte de un târg plăcut și fără probleme.

Informatii generale

Participarea la târg este pe propria răspundere. Organizatorii vor face tot posibilul ca târgul să se desfășoare în condiții optime de siguranță, dar vizitatorii nu răspund pentru pagubele cauzate de comportamentul neadecvat al participanților.

Teritoriul târgului

Pe teritoriul Târgului au acces cu mijloacele de transport doar personalul tehnic (pompierii, salvarea, poliția, autovehicule de transport marfă), autovehiculele care transportă artiștii, instrumentele și alte obiecte necesare lor, precum și personalul tehnic al târgului.

Intrarea la târg este gratuită.

Pe teritoriul târgului va funcționa un pavilion de informare. Dacă aveți nevoie de orice fel de informație, vă rugăm să vă adresați cu încredere organizatorilor!

Alte informații utile

Organizatorii nu răspund de eventualele pagube fizice  sau materiale ale participanților.

Pe durata evenimentului este obligatoriu respectarea tuturor recomandărilor privind prevenirea răspândirii Covid 19 (purtarea măștii este obligatorie, păstrarea distanței de 1,5 m, igienizarea mâinilor etc.)

Pentru motive de igienă și de sănătate publică, pe teritoriul târgului este interzisă aducerea de alimente și băuturi alcoolice. Se pot consuma doar acele alimente și băuturi care au fost achiziționate de la comercianții aflați pe teritoriul târgului.

Pe teritoriul târgului nu se vor vinde băuturi alcoolice și produse din tutun minorilor. Persoanele care au un comportament deranjant, din cauza stării de ebrietate, vor fi conduse în afara teritoriului târgului de către serviciul de pază și pot primi interdicție pe durata târgului.

Despre târg se vor realiza materiale audio și video. Participanții vor apărea în aceste materiale.

Pe teritoriul târgului, participanților le este interzisă desfășurarea de activități comerciale sau de reclamă. Este interzis organizarea protestelor și mitingurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, cerșetoria.

INFORMATII

Este strict interzisă aducerea la târg a obiectelor care pot cauza cauza rănirea altor persoane, băuturi alcoolice și alimente!

Din cauza atacurilor teroriste din Europa, organele de securitate vor controla gențile suspecte.

Evenimentul va fi organizat indiferent de prognoza meteo. Ne menținem dreptul de a modifica programul!

În caz de condiții meteo extreme, organizatorii evenimentului vor putea elibera teritoriul târgului pe motiv de securitate. Într-o asemenea situație vă rugăm să urmați instrucțiunile organizatorilor și a personalului de securitate.

Aveti grijă de voi și de ceilalti!
Distractie plăcută!