MASZK HASZNÁLATA AJÁNLOTT!

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében ajánljuk, hogy a Húsvéti vásár teljes területén használjon orrot és szájat fedő maszkot, és lehetőleg tartsa be az ajánlott 1,5 méteres távolságot a többi embertől.

KÉZFERTŐTLENÍTŐ

A saját és környezete egészségének megőrzése érdekében kérjük, hogy különös tekintettel figyeljen a higiéniára, javasoljuk, hogy használjon kézfertőtlenítőt, illetve gyakran és alaposan mosson kezet.

A vásárszabályzat érvényessége

Mindenki, aki a vásár területére belép, a belépésével elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti jelen szabályokat, és betartja azokat. Kérjük olvassa el figyelmesen a nyugodt, felhőtlen időtöltés érdekében.

Általános tudnivalók:

A Vásárt mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. A Szervezők mindent megtesznek a Vásár biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartásából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A Vásár területe:

A Vásár területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be.

A vásárra a belépés ingyenes.

A vásár területén információs pont működik. Ha bármilyen információra van szüksége, forduljon bizalommal a szervezőkhöz!

Egyéb fontos tudnivalók:

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen kötelező betartani az érvényben lévő egészségügyi ajánlásokat (ajánlott maszkviselés, távolságtartás, fertőtlenítés stb.)

A rendezvény területére szeszes italt és élelmiszert népegészségügyi és higiéniai okokból nem lehet behozni. Csak a vásár területén lévő elárusító helyeken megvásárolt italok és ételek fogyaszthatók.

A rendezvény helyszínén 18 éven aluli személyeket dohányáruval, illetve fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. Az ittasan antiszociálisan viselkedőket a rendezvény szervezői a biztonsági szolgálattal a területről kivezettethetik és őket a vásár látogatásától eltilthatják.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. A vásárlátogató hozzájárul a felvételeken való megjelenéshez.

A vásár területén a rendezők beleegyezése és engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi, propaganda vagy reklámtevékenységet folytatni. Tilos a tüntetés, zajongás, kéregetés és a koldulás.

INFO

Vásárra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, szeszes italt, élelmiszert szigorúan tilos behozni!

Az európai terrorveszélyre való tekintettel a közbiztonsági szervek átvizsgálhatják a gyanús csomagokat.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Extrém időjárási viszonyok esetén a rendezvény szervezői élet- és balesetvédelmi okokból kiüríttethetik a területet. Kérjük, ez esetben kövessék a rendezők és a biztonsági személyzet utasításait.

 

Vigyázzanak magukra és egymásra!
Jó szórakozást kívánunk!